Revista de proiectare
Revista de proiectare
Parasolul Led

NI

Parasolul Led NI, combinația inovatoare de umbrele de grădină și parapet de grădină, este un design nou, care încorporează adaptabilitatea mobilierului modern. Integrând un parazit clasic cu un sistem de iluminat versatil, NI Parasol va avea un rol de pionierat în îmbunătățirea calității mediului stradal de dimineață până seara. OTC-ul senzor de detectare a degetelor (dimmer-one touch) permite oamenilor să ajusteze luminozitatea sistemului de iluminare cu 3 canale cu ușurință. Șoferul său de 12V LED de joasă tensiune oferă o sursă de energie eficientă din punct de vedere energetic pentru sistem cu peste 2000pcs LED-uri de 0,1 W, ceea ce generează foarte puțină căldură.

Denumirea proiectului : NI , Numele proiectanților : Terry Chow, Numele clientului : FOXCAT.

NI  Parasolul Led

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.