Revista de proiectare
Revista de proiectare
Terminalul Automat De Imigrare

CVision MBAS 1

Terminalul Automat De Imigrare MBAS 1 a fost conceput pentru a sfida natura produselor de securitate și a minimiza intimidarea și frica atât din punct de vedere tehnologic, cât și psihologic. Designul pare prietenos cu linii curate care se îmbină perfect de la scaner la ecran. Voce și imagini de pe ecran ghidează pentru prima dată utilizatorii pas cu pas prin procesul de imigrare. Setul de scanare prin amprentă poate fi detașat pentru o întreținere ușoară sau înlocuirea rapidă. MBAS 1 este un produs unic care își propune să schimbe modul în care traversăm frontierele, permițând o interacțiune lingvistică multiplă și o experiență prietenoasă, fără discriminare, a utilizatorului.

Denumirea proiectului : CVision MBAS 1, Numele proiectanților : Prompong Hakk, Numele clientului : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Terminalul Automat De Imigrare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.