Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Sculpturală

Metric - Ganic

Banca Sculpturală Cu Metric-Ganic Chen explorează noțiunea despre cum civilizația imprimă cunoașterea și modul în care oamenii au modelat pământul pentru a crea cultură și istorie - prin această lentilă, banca sculpturală este explorată prin studiul tiparelor naturale și matematice. Diferențiat între formele anorganice și organice, aspectul origami al cherestei este o reprezentare a cunoștințelor umane bazată pe calcule matematice, care contrastează cu boabele naturale ale stejarului alb reprezentând pădurea și pământul.

Denumirea proiectului : Metric - Ganic, Numele proiectanților : Webber (Ping-Chun) Chen, Numele clientului : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Banca Sculpturală

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.