Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Sculpturală

Metric - Ganic

Banca Sculpturală Cu Metric-Ganic Chen explorează noțiunea despre cum civilizația imprimă cunoașterea și modul în care oamenii au modelat pământul pentru a crea cultură și istorie - prin această lentilă, banca sculpturală este explorată prin studiul tiparelor naturale și matematice. Diferențiat între formele anorganice și organice, aspectul origami al cherestei este o reprezentare a cunoștințelor umane bazată pe calcule matematice, care contrastează cu boabele naturale ale stejarului alb reprezentând pădurea și pământul.

Denumirea proiectului : Metric - Ganic, Numele proiectanților : Webber (Ping-Chun) Chen, Numele clientului : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Banca Sculpturală

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.