Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bratara Inteligenta

June by Netatmo

Bratara Inteligenta JUNE este o brățară de protecție solară. Este prima brățară care măsoară expunerea la soare. Este conectat la o aplicație de companie din smartphone-ul utilizatorului, care recomandă femeilor când și cum să își protejeze pielea zilnic de efectele soarelui. IUNIE și aplicația sa însoțitoare oferă o nouă seninătate la soare. Iunie urmărește intensitatea UV în timp real și expunerea totală la soare absorbită de pielea utilizatorului pe parcursul zilei. Creat de designerul de bijuterii francez Camille Toupet, în spiritul unui diamant cu fațete strălucitoare, JUNE poate fi purtat ca brățară sau ca broșă.

Denumirea proiectului : June by Netatmo, Numele proiectanților : Netatmo, Numele clientului : .

June by Netatmo Bratara Inteligenta

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.