Revista de proiectare
Revista de proiectare
Revista Interactivă Digitală

DesignSoul Digital Magazine

Revista Interactivă Digitală Revista Filli Boya Design Soul explică importanța culorilor din viața noastră pentru cititorii săi într-o manieră diferită și plăcută. Conținutul Design Soul conține o arie largă de la modă la artă; de la decorare la îngrijire personală; de la sport la tehnologie și chiar de la alimente și băuturi la cărți. Pe lângă portrete celebre și interesante, analize, tehnologii de ultimă oră și interviuri, revista include și conținut interesant, videoclipuri și muzică. Revista Filli Boya Design Soul este publicată trimestrial pe iPad, iPhone și Android.

Denumirea proiectului : DesignSoul Digital Magazine, Numele proiectanților : NGM Turkey, Numele clientului : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Revista Interactivă Digitală

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.