Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceasul Analog

Kaari

Ceasul Analog Acest design se bazează pe un mecanism analogic 24 ore standar (mâna cu jumătate de viteză). Acest design este prevăzut cu două tăieturi în formă de arc. Prin ele pot fi văzute orele și minutele de cotitură. Mâna orei (disc) este împărțită în două segmente de culori diferite care, rotind, indică ora AM sau PM în funcție de culoarea care începe să fie vizibilă. Mâna de minut este vizibilă prin arcul cu raza mai mare și stabilește ce slot de minut corespunde cadranelor de 0-30 minute (situate pe raza interioară a arcului) și slotul de 30-60 minute (situat pe raza exterioară).

Denumirea proiectului : Kaari, Numele proiectanților : Azahara Morales Vera, Numele clientului : Azahara Morales Vera.

Kaari Ceasul Analog

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.