Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul De Baie

Valente

Mobilierul De Baie Colecția de baie Valente inspirată din pietrele prețioase ale naturii oferă luxul de a vă proiecta baia și de a personaliza spațiul cu o serie de utilizări disponibile. Din moment ce fiecare piatră prețioasă din natură este unică, toate elementele de mobilier din colecția Valente au dimensiuni diferite și culori. Scopul acestor elemente concepute în diferite dimensiuni și culori este de a aduce frumusețea cerească a naturii în băile noastre și de a aduce un ritm, dinamism în băi.

Denumirea proiectului : Valente, Numele proiectanților : Isvea Eurasia, Numele clientului : ISVEA.

 Valente Mobilierul De Baie

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.