Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tacamuri Pentru Copii

Nyx

Tacamuri Pentru Copii Proiectarea colaborativă are frontiere nelimitate și a fost la originea acestui proiect. Vesela de masă Nyx Kids este o colaborare unică între un băiat de 10 ani, Elijah Robineau și un talentat designer Alex Petunin. În calitate de copii, avem vise minunate, dar ca adulți, am învățat să stabilim limite și granițe pentru lumea reală. Colecția ludică de masă dezvoltată sub brandul futurist al YORB DESIGN a obținut, de asemenea, o caracteristică foarte unică de a permite un design complet personalizat. Utilizatorul său își poate alege propriul model, culoarea și forma online, dându-i un sentiment de apartenență.

Denumirea proiectului : Nyx, Numele proiectanților : Alex Petunin & Elijah Robineau, Numele clientului : YORB DESIGN.

Nyx Tacamuri Pentru Copii

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.