Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajele Compostabile

cellulose net tube

Ambalajele Compostabile Un pachet de gunoi de mărimea Germaniei este în derivă în Pacific. Folosirea ambalajelor biodegradabile nu numai că limitează scurgerea resurselor fosile, ci și permite accesul substanțelor biodegradabile în lanțul de aprovizionare. Verpackungszentrum Graz a făcut un pas în această direcție prin dezvoltarea plaselor tubulare folosind fibre de celuloză modală compostabile din subțiarea pădurilor de origine. Plăcuțele au apărut pentru prima dată pe rafturile supermarketurilor din Rewe Austria în decembrie 2012. Doar Rewe poate fi economisit de 10 tone de plastic, pur și simplu prin schimbarea ambalajului pentru cartofi ecologici, ceapă și citrice.

Denumirea proiectului : cellulose net tube , Numele proiectanților : Verpackungszentrum Graz, Numele clientului : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Ambalajele Compostabile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.