Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajele Compostabile

cellulose net tube

Ambalajele Compostabile Un pachet de gunoi de mărimea Germaniei este în derivă în Pacific. Folosirea ambalajelor biodegradabile nu numai că limitează scurgerea resurselor fosile, ci și permite accesul substanțelor biodegradabile în lanțul de aprovizionare. Verpackungszentrum Graz a făcut un pas în această direcție prin dezvoltarea plaselor tubulare folosind fibre de celuloză modală compostabile din subțiarea pădurilor de origine. Plăcuțele au apărut pentru prima dată pe rafturile supermarketurilor din Rewe Austria în decembrie 2012. Doar Rewe poate fi economisit de 10 tone de plastic, pur și simplu prin schimbarea ambalajului pentru cartofi ecologici, ceapă și citrice.

Denumirea proiectului : cellulose net tube , Numele proiectanților : Verpackungszentrum Graz, Numele clientului : Verpackungszentrum Graz, Susanne Meininger e.U..

cellulose net tube  Ambalajele Compostabile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.