Revista de proiectare
Revista de proiectare
Este Un Panou Wc Suspendat Pe Perete

SEREL Purity

Este Un Panou Wc Suspendat Pe Perete În timp ce vasul de toaletă Purity intră în dominarea tranzițiilor moi, lasă și brize simple și minime în mediu. Nu numai că își afectează utilizatorul cu estetica, dar se întâlnește cu curățenie și inocență și respectă natura. Abordarea generală a setului capacului scaunului pentru seturile de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabile este butoanele de control a funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Denumirea proiectului : SEREL Purity, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Este Un Panou Wc Suspendat Pe Perete

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.