Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Jae Murphy

Identitatea Corporativă Spațiul negativ este folosit deoarece îi face pe spectatori curioși și odată ce experimentează acel moment Aha, îi plac instantaneu și îl memorează. Marcajul de logo are inițialele J, M, camera și trepiedul încorporate în spațiul negativ. Întrucât Jae Murphy fotografiază adesea copiii, scările mari, formate de nume și camera cu poziție joasă sugerează că copiii sunt bineveniți. Prin designul Corporate Identity, ideea de spațiu negativ din logo este dezvoltată în continuare. Adăugă o nouă dimensiune fiecărui element și face ca sloganul, O viziune neobișnuită a locului comun, să fie adevărat.

Denumirea proiectului : Jae Murphy, Numele proiectanților : Luka Balic, Numele clientului : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Identitatea Corporativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.