Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ușa Pivotă Ventilată

JPDoor

Ușa Pivotă Ventilată JPDoor este o ușă cu pivot ușor de utilizat, care se îmbină cu sistemul de ferestre jalousie, care ajută la crearea fluxului de ventilație și, în același timp, la economisirea spațiului. Proiectarea se referă la acceptarea provocărilor și rezolvarea lor prin explorare, tehnici și credințe individuale. Nu există nicio concepție corectă sau greșită, este foarte subiectiv într-adevăr. Cu toate acestea, design-urile grozave îndeplinesc nevoile și cerințele utilizatorilor finali sau au un impact mare în comunitate. Lumea este plină de abordări de design diferite în fiecare colț, așa că nu renunțați la explorare, „rămâneți flămând rămâneți nebuni - Steve Job”.

Denumirea proiectului : JPDoor, Numele proiectanților : Jerome Thia, Numele clientului : Exuidea Design.

JPDoor Ușa Pivotă Ventilată

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.