Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scena Pentru Primirea Nunții

Depiction

Scena Pentru Primirea Nunții Set frumos conceput pentru o primire de nuntă. Bulevardul întâmpină oaspeții pe un covor cu blană moale. Simțiți esența orașului Roma prin poartă, stâlpii romani, Statuia, așezările în stilul tiara rotunde și imensul „Fontana-di-trevi”. Sunetul apei curgătoare creează o muzică liniștitoare în fundal în timp ce salută pe cei nou-căsătoriți. Nu persoana singură din echipă nu a auzit sau a văzut vreodată structura reală și totuși prezintă reprezentarea 100% a structurii inițiale, ceea ce este credibil să facă fiecare lucru în doar 20 de zile.

Denumirea proiectului : Depiction, Numele proiectanților : Arundhati Subodh Sathe, Numele clientului : Victrans Engineers.

Depiction Scena Pentru Primirea Nunții

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.