Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul Și Cerceiul

Droplet Collection

Inelul Și Cerceiul Colecția de bijuterii Droplet își inspiră liniștea și frumusețea picăturii de apă. Combinând designul 3D și tehnica tradițională a bancului de lucru, aceasta explorează formarea picăturilor pe o frunză. Finisajul argint 925 lustruit imită suprafața reflectorizantă a picăturii de apă, în timp ce perlele de apă dulce sunt, de asemenea, integrate în joc. Fiecare unghi al inelului și cerceilor prezintă o formare diferită, păstrând designul versatil.

Denumirea proiectului : Droplet Collection, Numele proiectanților : Lisa Zhou, Numele clientului : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Inelul Și Cerceiul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.