Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul Flagship

Lenovo

Magazinul Flagship Lenovo Flagship Store își propune să îmbunătățească imaginea mărcii, oferind publicului o platformă de conectare și interacțiune prin stilul de viață, serviciul și experiența creată în magazin. Conceptul de proiectare este conceput pe baza misiunii de a efectua o tranziție de la producătorul de dispozitive de calcul la o marcă de frunte în rândul furnizorilor de electronice de consum.

Denumirea proiectului : Lenovo, Numele proiectanților : Johnson Li, Numele clientului : Lenovo (Beijing) Ltd..

Lenovo Magazinul Flagship

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.