Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Expozițional

IDEA DOOR

Spațiul Expozițional Pavilionul C&C din săptămâna de proiectare a Guangzhou din 2012 este un dispozitiv spațial multidimensional și sincronic. Ferestrele și ușile extinse în patru direcții realizează conversie și interacțiune inteligentă în interiorul și în afara spațiului de afișare, reprezentând conceptul de toleranță, deschidere și dezvoltare diversificată a întreprinderii. Prin adoptarea tehnologiei de afișare interactivă a realității augmentate și a superpoziției mediului real și a mediului virtual, carcasa de proiectare a întreprinderii din interiorul dispozitivului realizează conversia formei de afișare din două dimensiuni în multidimensionare.

Denumirea proiectului : IDEA DOOR, Numele proiectanților : Zheng Peng, Numele clientului : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR Spațiul Expozițional

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.