Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosa

Nautilus Carboniferous

Brosa Brosa „Nautilus carbonifer” explorează geometriile sacre ale naturii care se raportează la raportul de aur. Folosind materiale de înaltă tehnologie, brosa a fost fabricată folosind foi de compozit din fibră de carbon / Kevlar de 0,40mm și componente construite cu atenție în aur, paladiu și o perlă tahitiană. Întreg realizată manual, cu cea mai mare atenție la detalii, brosa reprezintă frumusețea naturii, matematica și relația dintre cei doi.

Denumirea proiectului : Nautilus Carboniferous, Numele proiectanților : Ezra Satok-Wolman, Numele clientului : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Brosa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.