Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa De Vin

Crombe 3.0

Casa De Vin Obiectivul conceptului magazinului de vin Crombé a fost acela de a face clienții să experimenteze un mod complet nou de cumpărături. Ideea de bază a fost să pornim de la aspectul unui depozit, la care ulterior am adăugat lumină și finețe. Chiar dacă vinurile sunt prezentate în ambalajul lor original, liniile curate ale ramelor metalice asigură încă familiaritatea și perspectiva. Fiecare sticlă atârnă în cadru înclinația identică în care somelierul le-ar servi. Scaunul de 12 m găzduiește șampanii și dulapurile. În fiecare locaș, clienții pot stoca în siguranță până la 30 de sticle.

Denumirea proiectului : Crombe 3.0, Numele proiectanților : Five Am, Numele clientului : FIVE AM.

Crombe 3.0 Casa De Vin

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.