Revista de proiectare
Revista de proiectare
Locuri Pentru Pasagerii De Tranzit

Door Stops

Locuri Pentru Pasagerii De Tranzit Door Stops este o colaborare între designeri, artiști, călăreți și rezidenți ai comunității pentru a umple spațiile publice neglijate, cum ar fi opririle de tranzit și loturile libere, cu oportunități de locuri pentru a face orașul un loc mai plăcut. Proiectate pentru a oferi o alternativă mai sigură și plăcută din punct de vedere estetic față de cea existentă în prezent, unitățile sunt perfuzate cu afișaje mari de artă publică comandate artiștilor locali, făcând o zonă de așteptare ușor identificabilă, sigură și plăcută pentru călători.

Denumirea proiectului : Door Stops, Numele proiectanților : Craig L. Wilkins, Numele clientului : Detroit Community Design Center.

Door Stops Locuri Pentru Pasagerii De Tranzit

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.