Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hub-Ul De Transport

Viforion

Hub-Ul De Transport Proiectul este un Transport HUB care leagă așezările urbane din jur cu inima vieții dinamice într-un mod ușor și eficient generat prin fuzionarea diferitelor sisteme de transport cum ar fi gara, stația de metrou, puntea de Nil și stația de autobuz, pe lângă alte servicii pentru a converti locul pentru a fi catalizatorul dezvoltării viitoare.

Denumirea proiectului : Viforion, Numele proiectanților : Ahmed Khaled, Numele clientului : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Hub-Ul De Transport

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.