Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Glazov

Identitatea Corporativă Glazov este o fabrică de mobilă dintr-un oraș cu același nume. Fabrica produce mobilier ieftin. Deoarece designul unui astfel de mobilier este destul de generic, s-a decis să se bazeze conceptul de comunicare pe literele 3D „din lemn” originale, cuvintele compuse din astfel de litere simbolizează seturile de mobilier. Literele alcătuiesc cuvinte „mobilier”, „dormitor” etc sau nume de colecție, acestea sunt poziționate pentru a semăna cu piesele de mobilier. Literele 3D conturate sunt similare cu schemele de mobilier și pot fi utilizate pe papetărie sau pe fundaluri fotografice pentru identificarea mărcii.

Denumirea proiectului : Glazov, Numele proiectanților : Mikhail Puzakov, Numele clientului : Glazov furniture factory.

Glazov Identitatea Corporativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.