Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Corporativă

Glazov

Identitatea Corporativă Glazov este o fabrică de mobilă dintr-un oraș cu același nume. Fabrica produce mobilier ieftin. Deoarece designul unui astfel de mobilier este destul de generic, s-a decis să se bazeze conceptul de comunicare pe literele 3D „din lemn” originale, cuvintele compuse din astfel de litere simbolizează seturile de mobilier. Literele alcătuiesc cuvinte „mobilier”, „dormitor” etc sau nume de colecție, acestea sunt poziționate pentru a semăna cu piesele de mobilier. Literele 3D conturate sunt similare cu schemele de mobilier și pot fi utilizate pe papetărie sau pe fundaluri fotografice pentru identificarea mărcii.

Denumirea proiectului : Glazov, Numele proiectanților : Mikhail Puzakov, Numele clientului : Glazov furniture factory.

Glazov Identitatea Corporativă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.