Revista de proiectare
Revista de proiectare
Vehiculul Robot

Servvan

Vehiculul Robot Este un proiect de vehicul de serviciu pentru economia bazată pe resurse, formând o rețea cu alte vehicule. Un sistem unic permite comunicarea între ele, ceea ce crește eficiența transportului de pasageri, precum și o creștere a eficienței datorită mișcării trenului rutier (reducerea factorului FX, distanța dintre vehicule). Mașina are control fără echipaj. Vehiculul este simetric: ieftin de produs. Are patru roți motoare pivotante și posibilitatea de mișcare inversă: manevră cu dimensiuni mari. Imbarcarea vis-a-vis îmbunătățește comunicarea pasagerilor.

Denumirea proiectului : Servvan, Numele proiectanților : Dmitry Pogorelov, Numele clientului : Techman.

Servvan Vehiculul Robot

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.