Revista de proiectare
Revista de proiectare
Leagănul, Balansoarele

Dimdim

Leagănul, Balansoarele Lisse Van Cauwenberge a creat aceasta într-o soluție multifuncțională, care servește ca balansoar și, de asemenea, ca leagăn atunci când două scaune Dimdim sunt unite. Fiecare dintre balansoare este format din lemn cu suporturi din oțel și finisat într-o furnir de nuc. Două scaune pot fi montate între ele cu ajutorul a două cleme ascunse sub scaun, pentru a forma un leagăn pentru copii.

Denumirea proiectului : Dimdim, Numele proiectanților : Lisse Van Cauwenberge, Numele clientului : Lisse..

Dimdim Leagănul, Balansoarele

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.