Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul Comercial

De Kang Club

Spațiul Comercial Dekang este situat în centrul comercial din Guangzhou, China, este unul dintre SPA și divertisment unul dintre proiectele comerciale. Proiectul se află în conceptul de „peisaj urban” ca indiciu de bază pentru a răspunde cerințelor vieții urbane moderne.

Denumirea proiectului : De Kang Club, Numele proiectanților : Yongcai Huang, Numele clientului : De Kang Club.

De Kang Club Spațiul Comercial

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.