Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inel

Sibilo

Inel Inelul Sibilo atrage atenția pentru simplitatea sa. Tonul neutru al aurului alb servește ca suprafață curată pentru a reflecta culoarea gemului, iar reglarea tensiunii gemului nu face ca niciun alt element să poată atrage atenția de la turmalină - una dintre cele mai fine pietre pretioase găsite în Brazilia și elementul principal al această bijuterie.

Denumirea proiectului : Sibilo, Numele proiectanților : Brazil & Murgel, Numele clientului : Brazil & Murgel.

Sibilo Inel

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.