Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Tavolo Livelli

Masa Tavolo Livelli este despre crearea unui spațiu util în locuri uitate. Tavolo Livelli este o masă stratificată, o masă cu două mese. Spațiul dintre cele două tablete poate fi folosit pentru a stoca un laptop, cărți, reviste etc. Picioarele așezate în diagonală creează o umbră frumos decolorată între cele două mese, jucându-se cu percepția ta. Toate suprafețele X și Y - tabletele și picioarele - au aceeași grosime.

Denumirea proiectului : Tavolo Livelli, Numele proiectanților : Wouter van Riet Paap, Numele clientului : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.