Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Tavolo Livelli

Masa Tavolo Livelli este despre crearea unui spațiu util în locuri uitate. Tavolo Livelli este o masă stratificată, o masă cu două mese. Spațiul dintre cele două tablete poate fi folosit pentru a stoca un laptop, cărți, reviste etc. Picioarele așezate în diagonală creează o umbră frumos decolorată între cele două mese, jucându-se cu percepția ta. Toate suprafețele X și Y - tabletele și picioarele - au aceeași grosime.

Denumirea proiectului : Tavolo Livelli, Numele proiectanților : Wouter van Riet Paap, Numele clientului : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Masa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.