Revista de proiectare
Revista de proiectare
Seria Limitată De Vinuri Exclusive

Echinoctius

Seria Limitată De Vinuri Exclusive Acest proiect este unic în multe privințe. Designul trebuia să reflecte caracterul unic al produsului în cauză - vin exclusiv de autor. În plus, exista o cerință de a comunica semnificația profundă în numele produsului - superlativ, solstițiul, contrastul între noapte și zi, alb-negru, deschis și obscur. Designul a avut intenția de a reflecta secretul ascuns în noapte: frumusețea cerului nocturn care ne uimește atât de mult și ghicitoarea mistică ascunsă în constelații și în Zodiac.

Denumirea proiectului : Echinoctius, Numele proiectanților : Valerii Sumilov, Numele clientului : SHUMI LOVE DESIGN (TM).

Echinoctius Seria Limitată De Vinuri Exclusive

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.