Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa Organică

Lunartable

Masa Organică Inspirația pentru piesa de design vine de la Apollo Lunar Spider. Prin urmare, vine numele mesei lunare. Spiderul Lunar este un simbol al ingineriei umane, inovațiilor și tehnologiei. Păianjenul nu are forme organice. Cu toate acestea, provine de la creatorii organici precum fasolea umană. Designul organic, urmat de inovații și tehnologie, funcționalitatea și ergonomia simbolizează trei fundamente importante ale arhitecturii și designului. Prin urmare, masa lunară are structura a trei picioare.

Denumirea proiectului : Lunartable, Numele proiectanților : Georgi Draganov, Numele clientului : GD ArchiDesign.

Lunartable Masa Organică

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.