Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Ambalajul Apa KRYSTAL epitomizează esența luxului și a sănătății într-o sticlă. Dispunând de o valoare alcalină de 8 până la 8,8 și o compoziție minerală unică, apa KRYSTAL vine într-o sticlă iconică cu prismă transparentă pătrată, care seamănă cu un cristal spumant și nu compromite calitatea și puritatea. Logo-ul mărcii KRYSTAL este subtil prezentat pe sticlă, accentuând o notă suplimentară a experienței de lux. În plus față de impactul vizual al sticlei, sticlele PET în formă pătrată și sticla sunt reciclabile, optimizând spațiul și materialele de ambalare, reducând astfel amprenta de carbon totală.

Denumirea proiectului : KRYSTAL Nature’s Alkaline Water, Numele proiectanților : KRYSTAL Nature's Alkaline Water, Numele clientului : KRYSTAL Nature's Alkaline Water (Krystal Holdings Limited).

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water Ambalajul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.