Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurantul

pleasure

Restaurantul Plăcerea de a trăi o viață de artă. Extindere și continuare. Prin extensia formelor de plafon și a extensiilor podelei și prin ondulația lor contură constantă, care se ridică vertical sau întunecat acolo, reflectând o forță de acțiune care cuprinde vârfurile și văile din viață. În timp ce atmosfera stratificată curge și transformă în acțiune, imaginile despre frumusețe sunt conjugate în spațiu. Cabina spațială să fie fluidă și transparentă, păstrând în același timp diviziunile diferitelor compartimente. Cu un aranjament ingenuu de spațiu, confidențialitatea poate exista în mijlocul compartimentelor.

Denumirea proiectului : pleasure, Numele proiectanților : Yu-Wen Chiu (Vita), Numele clientului : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restaurantul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.