Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Urbană

Eternity

Banca Urbană O bancă cu două scaune din piatră lichidă. Două unități robuste oferă o experiență de scaune confortabilă și îmbătrânitoare și, în același timp, au grijă de stabilitatea sistemului. Capăturile bancii sunt poziționate astfel încât să neutralizeze cea mai mică mișcare. Este o bancă care respectă infrastructura existentă a unui mediu urban. Este introdusă o instalare ușoară la fața locului. Punctele de ancorare nu mai sunt, trebuie doar să scapi și să uiți. Atenție, Eighternity este aproape. Oh da.

Denumirea proiectului : Eternity, Numele proiectanților : George Drakakis, Numele clientului : Escofet.

Eternity Banca Urbană

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.