Revista de proiectare
Revista de proiectare
Banca Urbană

Eternity

Banca Urbană O bancă cu două scaune din piatră lichidă. Două unități robuste oferă o experiență de scaune confortabilă și îmbătrânitoare și, în același timp, au grijă de stabilitatea sistemului. Capăturile bancii sunt poziționate astfel încât să neutralizeze cea mai mică mișcare. Este o bancă care respectă infrastructura existentă a unui mediu urban. Este introdusă o instalare ușoară la fața locului. Punctele de ancorare nu mai sunt, trebuie doar să scapi și să uiți. Atenție, Eighternity este aproape. Oh da.

Denumirea proiectului : Eternity, Numele proiectanților : George Drakakis, Numele clientului : Escofet.

Eternity Banca Urbană

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.