Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lavoarul

Angle

Lavoarul Există o mulțime de lavoare cu un design excelent în lume. Dar ne oferim să vedem acest lucru dintr-un unghi nou. Vrem să oferim oportunitatea de a ne bucura de procesul de utilizare a chiuvetei și de a ascunde detalii atât de necesare, dar non-estetice precum gaura de scurgere. „Unghiul” este designul laconic, în care s-au gândit toate detaliile pentru utilizarea confortabilă și sistemul de curățare. În timpul utilizării, nu observați gaura de scurgere, totul pare ca apa să dispară pur și simplu. Acest efect, asociat cu o iluzie optică este obținut printr-o locație specială a suprafețelor chiuvetei.

Denumirea proiectului : Angle, Numele proiectanților : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Numele clientului : ARCHITIME design group.

Angle Lavoarul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.