Revista de proiectare
Revista de proiectare
Identitatea Mărcii

PetitAna

Identitatea Mărcii PetitAna - Lucruri handmade pentru bebeluș chic, este o marcă de produse diverse pentru bebeluși (haine, accesorii, mobilier, accesorii pentru creșă, jucării). Numele mărcii s-a inspirat din combinația dintre forma scurtă a numelui designerului Anastasia și cuvântul francez „Petit”, care înseamnă copil, copil, copil. Numele de scrisori de mână subliniază faptul că produsele sunt realizate manual. Paleta de culori și elementele grafice grațioase reflectă o abordare sofisticată a designerului în materie de creație de către acest brand.

Denumirea proiectului : PetitAna, Numele proiectanților : Anastasia Smyslova, Numele clientului : AnaStasia art&design.

PetitAna Identitatea Mărcii

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.