Revista de proiectare
Revista de proiectare
Qipao Contemporan

The Remains

Qipao Contemporan Inspirația este de la moaștele chinezești, „Ceramica” este cea mai populară reprezentare, indiferent de regie și oameni. În studiul meu, chiar și astăzi standardele chinezesti estetice ale modei și Feng Shui (design interior și mediu) sunt neschimbate. Le place viziunea, straturile și dorințele. Aș dori să proiectez un Qipao pentru a aduce implicația și caracteristica ceramicii din dinastia veche la moda contemporană. Și provoacă oameni care sunt uitați de cultura și etnia lor ori de câte ori suntem în generație i.

Denumirea proiectului : The Remains, Numele proiectanților : So Yau Kai, Numele clientului : KaiSo Styling Produce.

The Remains Qipao Contemporan

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.