Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clădirea De Birouri

FLOW LINE

Clădirea De Birouri Spațiul din șantier este neregulat și curbat datorită peretelui exterior al clădirii. Prin urmare, proiectantul aplică în acest caz conceptul de linii de curgere cu speranța de a crea un sentiment de curgere și, în final, convertit în linii curgătoare. În primul rând, am demolat peretele exterior adiacent coridorului public și am aplicat trei zone funcționale, am folosit o linie de curgere pentru a circula cele trei zone, iar linia de curgere este și intrarea în exterior. Compania este împărțită în cinci departamente și folosim cinci linii pentru a le reprezenta.

Denumirea proiectului : FLOW LINE, Numele proiectanților : Kris Lin, Numele clientului : .

FLOW LINE Clădirea De Birouri

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.