Revista de proiectare
Revista de proiectare
Brosa

The Sunshine

Brosa Caracteristica acestei bijuterii este că aici s-a folosit o formă complexă de piatră mare, care este setată pe cadru invizibil (aer). Vizualizarea designului bijuteriilor deschide doar tehnologia de asamblare a ascunzării pietrelor. Piatra în sine este deținută de două obiecte discrete și placă subțire împletită cu diamante. Această placă este baza tuturor broșelor cu structură de sprijin. Ține și a doua piatră. Întreaga compoziție a fost posibilă după piatra principală de măcinare.

Denumirea proiectului : The Sunshine, Numele proiectanților : Victor A. Syrnev, Numele clientului : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Brosa

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.