Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul De Stocare A Memoriei

MicroSDHC Plus One

Dispozitivul De Stocare A Memoriei Distins cu bronzul A ’Design Award, micro SDHC +1 este utilizat în smartphone-uri și dispozitive portabile de joc. Cu adaptorul, Micro SDHC + 1 se transformă, astfel încât este compatibil ca o cartelă SD pentru tablete de calculator, înregistratoare vocale, camere de luat vederi și alte dispozitive multimedia. Conectorul de memorie este rezistent la praf, la temperaturi extreme, rezistent la rugină, la șocuri, la sare și apă proaspătă, rezistent la alcool, rezistent la zgârieturi, rezistent la securitate aeroport și la electromagnetic.

Denumirea proiectului : MicroSDHC Plus One, Numele proiectanților : Derrick Frohne, Numele clientului : Frohne.

MicroSDHC Plus One Dispozitivul De Stocare A Memoriei

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.