Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dispozitivul De Stocare A Memoriei

MicroSDHC Plus One

Dispozitivul De Stocare A Memoriei Distins cu bronzul A ’Design Award, micro SDHC +1 este utilizat în smartphone-uri și dispozitive portabile de joc. Cu adaptorul, Micro SDHC + 1 se transformă, astfel încât este compatibil ca o cartelă SD pentru tablete de calculator, înregistratoare vocale, camere de luat vederi și alte dispozitive multimedia. Conectorul de memorie este rezistent la praf, la temperaturi extreme, rezistent la rugină, la șocuri, la sare și apă proaspătă, rezistent la alcool, rezistent la zgârieturi, rezistent la securitate aeroport și la electromagnetic.

Denumirea proiectului : MicroSDHC Plus One, Numele proiectanților : Derrick Frohne, Numele clientului : Frohne.

MicroSDHC Plus One Dispozitivul De Stocare A Memoriei

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.