Revista de proiectare
Revista de proiectare
Praful Și Mătură

Ropo

Praful Și Mătură Ropo este un concept de spălare a prafului și mătură, care nu cade niciodată pe podea. Datorită greutății mici a rezervorului de apă amplasat în compartimentul de jos al tubului de praf, Ropo se menține echilibrat în mod natural. După ce mătura ușor praful cu ajutorul buzei drepte a prafului de gunoi, utilizatorii pot strânge mătură și coșul de praf împreună și îl pot pune ca o singură unitate, fără a se preocupa că acesta să cadă vreodată. Forma organică modernă își propune să aducă simplitatea spațiilor interioare, iar caracteristica de balansare în mod obișnuit intenționează să distreze utilizatorii în timp ce curăță podeaua.

Denumirea proiectului : Ropo, Numele proiectanților : Berk Ilhan, Numele clientului : .

Ropo Praful Și Mătură

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.