Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumina De Pandantiv

Prometheus ILight

Lumina De Pandantiv Proiectul surprinde momentul în care Prometeu a furat cunoștințe de la zei, astfel încât să o poată împărtăși cu omenirea. Este conceput pentru a servi ca o carcasă de protecție. Lumina din sfera este caldă, deoarece este doar o fracțiune. Cubul reprezintă sursa, zeii înșiși și este dotat cu o bandă de LED-uri, generând lumină rece, granița dintre cele două niveluri de existență și percepție.

Denumirea proiectului : Prometheus ILight, Numele proiectanților : Ionut Sur, Numele clientului : Ionut Sur.

Prometheus ILight Lumina De Pandantiv

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.