Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Desire

Scaun Desire este un scaun care are ca scop să-ți sporească pasiunea și pofta prin forma netedă și culoarea moale. Nu este pentru persoanele care caută relaxare, este un scaun pentru oameni obraznici care caută plăcere pentru toate simțurile. Ideea originală a fost inspirată de forma unei lacrimi, dar în timpul modelării a fost distorsionată pentru a primi această figură blândă și grațioasă, pentru a provoca un sentiment de dorință de a fi atins, de a fi folosit, de a fi stăpânirea ta.

Denumirea proiectului : Desire, Numele proiectanților : Vasil Velchev, Numele clientului : MAGMA graphics.

Desire Scaun

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.