Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă

Chromosome X

Masă O masă destinată să asigure locuri pentru opt persoane, care interacționează în aranjarea săgeții. Partea de sus este un X abstract, alcătuit din două piese diferite accentuate de o linie adâncă, în timp ce același X abstract este reflectat pe podea cu structura de bază. Structura albă este realizată din trei piese diferite pentru asamblare și transport ușor. Mai mult, contrastul de furnir de tec de partea superioară și alb pentru bază a fost selectat pentru a lumina partea inferioară, punând mai mult accent pe partea superioară cu formă neregulată, oferind astfel un indiciu pentru interacțiunea diferită a utilizatorilor.

Denumirea proiectului : Chromosome X, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : BllendDesignOffice.

Chromosome X Masă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.