Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spălătorul De Duș Pentru O Persoană Cu

L7

Spălătorul De Duș Pentru O Persoană Cu Pentru o persoană cu un singur braț temporar sau permanent, nu este ușor de curățat axila, corpul din spate, cotul și partea din spate a antebrațului. Scrubber-urile disponibile pentru montarea pe perete nu curăță foarte bine concava axila. Cotul de curățare a periei de duș necesită o metodă foarte penibilă de reținere a periei. L7 este de a rezolva aceste probleme. L7 este o pereche de aluminiu tubular de montare pe perete. Modelul său în formă de diamant este pentru corpul din spate, cotul și partea din spate a spălării antebrațului. Colțul său îndoit este pentru curățarea axila. Ultima sa funcție este aceea de a apuca.

Denumirea proiectului : L7, Numele proiectanților : Peter Lau, Numele clientului : .

L7 Spălătorul De Duș Pentru O Persoană Cu

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.