Revista de proiectare
Revista de proiectare
Robinet

Amphora

Robinet Seria Amphora este concepută pentru a conecta trecutul și viitorul și oferă o șansă de a experimenta formele de bază și funcționale din timpurile străvechi. Nu a fost ușor ca în ziua de azi să facem acces la sursa noastră de viață în acele zile. Forma neobișnuită a lui Faucet vine din secole înainte de astăzi, dar cartușul său de economisire a apei aduce mâine. Robinet retro conceput din fântânile străzii din cele mai vechi timpuri și aduce estetică în băile tale.

Denumirea proiectului : Amphora, Numele proiectanților : E.C.A. Design Team, Numele clientului : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Amphora Robinet

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.