Revista de proiectare
Revista de proiectare
Difuzorul Activ

db60

Difuzorul Activ Difuzorul activ db60 este conceput cu adevărat pentru utilizatorii de dispozitive mobile. Stilul difuzorului db60 se bazează pe moștenirea și simplitatea limbajului de design nordic. Ușurința de utilizare este reflectată în forma originală și caracteristicile minimaliste. Difuzorul nu are butoane, iar designul curat îl face potrivit pentru montarea oriunde este nevoie de un sunet extraordinar. Db60 este la granița dintre sunetul casnic și designul interior.

Denumirea proiectului : db60, Numele proiectanților : DNgroup Design Team, Numele clientului : DNgroup.

db60 Difuzorul Activ

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.